Välkommen till Saga, där berättelserna om Singapore och Sverige möts för att bjuda på en oförglömlig matupplevelse

Välkommen till Saga, där berättelserna om Singapore och Sverige möts för att bjuda på en oförglömlig matupplevelse

MENYER

Vi kombinerar smaker från Singapore och Sydostasien, med fokus på lokala råvaror från varje säsong.

Summer Tasting menu

Only available for July
Menyn kan komma att ändras

Gös sashimi, soja gjord på gula ärtor,
musselbuljong, picklade lingon och svart rädisa

Tofu, svenska linser, fermenterade favabönor,
chili krisp, koshihikari-ris och lökflarn

Svenska makrill, vitvinssås, havskräftsolja
och gurka från varberg

Gravad fjällröding, kimchi-skum, savoykål,
havrekli-picklade morötter

Coconut parfait, sweet fermented glass rhubarb from
Mia, Lilla Labäck, custard crumble and gula melaka

875

Dryckespaket

645

Bar menu

– Oysters –
Onion ponzu with pickled cucumber
1 for 35 // 3 for 99

– Edamame –
Kimchi Salt
39

– Aubergine Pickles –
Soy, garlic and Szechuan peppercorns
39

– Side Rice –
with furikake and ponzu
65

 – Tumeric Fried Chicken –
Crispy Swedish chicken thighs marinated
in tumeric and ginger
129

– Mackerel –
White wine cream, langoustine oil,
cucumbers from Varberg
129

– Zander Sashimi –
Yellow pea soy aged for two years, kohlrabbi,
pickled lingonberries and black radish
165

– Arctic Char –
Kimchi foam, trout roe, asparagus and
summer greens from Mia, Lilla Labäck
245

– Rice Bowl of the Day –
Vegetarian options available
225

– Coconut Parfait –
Sweet fermented rhubarb from
Mia, Lilla Labäck, custard crumble and gula melaka
145

Hela avsmakningsmenyn

Bokbar endast i Juni
Menyn kan komma att ändras

Kuih pie tee, ryggbiff tartare,
rökt aubergine och fermenterad chilli-kaviar

Gös sashimi, soja gjord på gula ärtor,
musselbuljong, picklade lingon och svart rädisa

Yellowtail ceviche, stenbitsrom, kokos,
citrus och fermenterade jordgubbar

Tofu, svenska linser, fermenterade favabönor,
chili krisp, koshihikari-ris och lökflarn

Svenska makrill, vitvinssås, havskräftsolja
och gurka från varberg

Gravad fjällröding, kimchi-skum, savoykål,
havrekli-picklade morötter

Havtorn och calamansi sorbet

Coconut parfait, sweet fermented glass rhubarb from
Mia, Lilla Labäck, custard crumble and gula melaka

995

Dryckespaket

645

Korta avsmakningsmenyn

Bokbar endast i Juni
Menyn kan komma att ändras

Gös sashimi, soja gjord på gula ärtor,
musselbuljong, picklade lingon och svart rädisa

Tofu, svenska linser, fermenterade favabönor,
chili krisp, koshihikari-ris och lökflarn

Gravad fjällröding, kimchi-skum, savoykål,
havrekli-picklade morötter

Coconut parfait, sweet fermented glass rhubarb from
Mia, Lilla Labäck, custard crumble and gula melaka

645

Dryckespaket

425

Boka Bord

ALLERGIER / KOSTRESTRIKTIONER

Våra bokningar är öppna två månader i förväg. Vänligen notera att menyn kan komma att ändras då vi arbetar med lokala råvaror och producenter.

Kära gäster,
Vi har tyvärr inte möjlighet att tillmötesgå allergier eller restriktioner i kosten om de kräver en omfattande ändring av vår ursprungliga meny. Detta på grund av att vi arbetar med fermentering och gör våra egna fisk-garums (olika fisk och skaldjurssåser). På Saga prioriterar vi även välbefinnandet hos vårt lilla team och strävar mot att kunna erbjuda våra gäster den bästa möjliga servicen, utan att överanstränga vår personal. 

Vänligen kontakta oss på hejhej@restaurantsaga.se för mer information innan ni reserverar ert bord.

BOKNING

För övriga frågor gällande bokning, vänligen maila oss på hejhej@restaurantsaga.se

Adress

Aschebergsgatan 26, Göteborg 411 33

ÖPPETTIDER

Onsdag till lördag
17.00 – 23.00

Press

För pressrelaterade frågor, vänligen maila oss på viktor@restaurantsaga.se

Besök vår systerrestaurang, Koizen.
Här tillagas och serveras fantastisk sushin i en omakase-stil
framför dig, under middagen.